Termeni si Conditii 321 Rent a car Cluj

Termeni si Conditii

Conducatorul auto trebuie sa aiba minim 21 de ani, sa fie posesor al unui permis de conducere de peste 1 an si sa aiba pasaport sau titlu de sejur valabil.

Utilizarea autovehiculului

Clientul se angajeaza sa conduca autovehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind conducerea autoturismului. In caz de infractiune, este responsabil penal.

Starea autovehiculului

Autovehiculul inchiriat este in buna stare de functionare si estetica. In caz de pana sau de accident, clientul va informa imediat compania 321 Rentacar care va da toate instructiunile adaptate situatiei.

Plata

Tarifele sunt stabilite in Euro. Nu se percep taxe suplimentare pentru rezervare sau anulare

Carburant si ulei

Carburantul este in sarcina clientului. Uleiul si intretinerea autovehiculului sunt in sarcina companiei 321 Rentacar. Clientul trebuie sa verifice nivelul de ulei iar daca este necesar si trebuie completat o va face si va fi rambursat pe baza justificativului.

Asigurari

Autovehiculul este asigurat RCA. Rovinieta este platita pentru anul in curs

Predare / Preluare

Autoturismul poate fi predat si preluat in orice punct de pe raza municipiului Cluj-Napoca sau in Aeroportul Cluj-Napoca.In timpul programului de lucru predarea / preluarea este gratuita. In afara acestuia se percepe o taxa de 10 euro.La cerere, clientul poate fi asteptat intr-o alta locatie din Romania pe baza unui tarif convenit.
Autoturismul se livreaza cu rezervorul de combustibil plin. Restituirea autoturismului de catre client se face de asemenea cu rezervorul de combustibil plin.Autoturismul se livreaza curat in interior si exterior. Restituirea de catre client trebuie facuta in aceleasi conditii de curatenie.

Avantaje

  • Masini bine intretinute
  • Excelent raport calitate / pret
  • Predare si preluare gratuita
  • Inchiriere simplificata

Contact

Facebook